Basiscursus Fotografie met een spiegelreflex camera 

Basiscursus Fotografie met een spiegelreflex camera Basiscursus fotograferen
Veel mensen hebben tegenwoordig een geavanceerde digitale (spiegelreflex) camera, maar maken eigenlijk alleen gebruik van de ' automatische stand '. 

Deze cursus is bedoeld voor die mensen die graag mooiere foto's willen maken. Dat kan pas als je begrijpt hoe een spiegelreflex camera werkt, welke opties erop zitten en dat je daar dan ook gebruik van kunt maken. De automatische stand is na deze cursus voorgoed verleden tijd.

De cursus fotografie vindt binnen het bedrijf plaats of bij u thuis en bestaat uit twee middagen/ avonden: 
- Tijdens de eerste middag/avond gaan we vooral in op de theorie van het fotograferen en de camera. Er wordt door mij op een duidelijk manier uitgelegd hoe de camera werkt. Met behulp van verschillende voorbeeldfoto's wordt het één en ander nader toegelicht. Ingewikkelde termen als Witbalans, Lichtmeting, Diafragma en Sluitertijd komen allemaal aan bod. Aan het einde van de eerste middag/avond krijgt iedereen drie opdrachten mee naar huis, waar men aangespoord wordt om de camera op een andere manier te gebruiken en om creatief te zijn. 
- Op de tweede middag/avond van de cursus laat iedereen zijn of haar resultaten zien. Alle foto's worden besproken: wat heb je gedaan, welke instellingen zijn gebruikt, wat is goed en wat kan er wellicht beter. Ook komt compositie en "Less is more!" aan bod.

Juist de combinatie van theorie en praktijk blijkt erg leuk en effectief te zijn.


Een fotografie cursus is leuk en educatief. Na deze cursus kom je nooit meer thuis van de vakantie met "slechte" foto's.

Prijzen voor privé groep, minimaal 4 deelnemers  €125,00 p/pIk hoop dat ik uw interesse heb gewekt!

Voor bedrijven werk ik graag een plan uit om deze cursus voor al uw medewerkers mogelijk te maken. Eventueel georganiseerd in samenwerking met uw personeelsvereniging.

Als u interesse heeft, stuur dan een email naar bentoller.fotograferen@gmail.com en we bespreken de mogelijkheden.
Website by Tomston
Ben Toller