Huwelijksreportages 

Huwelijksreportages

De reportage:

Ik bied een bruids/huwelijks/trouwreportage van een optimale kwaliteit.
Mooie foto's maken is écht mijn hobby! Het moet perfect zijn en dat geldt natuurlijk ook voor jullie reportage.
Bruidsreportages maak ik dan ook met veel plezier. Ik geniet mee van de dag door de lens van mijn camera. Ik werk op zekerheid met back-up camera's, extra schijfjes en voordat ik het op de computer zet maak ik ook nog copies op een secundaire harde schijf.

Alle digitale "negatieven" zijn van jullie! Jullie zijn vrij om zelf afdrukken te maken. De (commerciële) rechten liggen bij de fotograaf.
Je leest het goed, jullie krijgen alle originele bestanden op dvd en dat is uniek.
De meeste bruidsfotografen rekenen een vaste reportage prijs maar daarna betaal je los voor de extra afdrukken. Een klein fotootje kost dan soms 4 euro per stuk, een vergroting tot wel 80 euro!
De reportageprijs lijkt dan in eerste instantie laag, maar je schrikt als je de nabestellingen doet.

De voordelen van digitale bestanden zijn legio:

Je kunt de foto’s zelf eenvoudig af (laten) drukken.
Je kunt de familie een cd of dvd geven met de leukste foto’s, geen gedoe meer met nabestellijsten.
Je kunt de foto’s op internet zetten of mailen naar vrienden.
Je kunt alles doen met de foto's wat je wilt doen...ze zijn tenslotte van jullie.

Copyrights!
De digitale negatieven en de foto’s zijn van Within The Frame fotografie..

Geen nabestelkosten
Omdat jullie alle digitale negatieven op een USB stick hebben, kun je zelf alle nabestellingen doen. Daar zit ik niet meer tussen en ook dat scheelt enorm veel geld!

De zekerheid van professionele apparatuur!
Ik fotografeer met een professionele Nikon D700, D600 en professionele lenzen. Ik breng een backup camera (Nikon D200), extra objectieven en accessoires mee.

(Inclusief) Een trouwboek door jullie en mij samengesteld. minimaal 20 pagina's formaat 30 cm hoog x 30 cm breed. Levertijd 6-8 weken na aanleveren fotolijst door bruidspaar.

Een goede prijs!
Een basisreportage (ong 4 uur)krijg je voor de prijs van €745,00 inclusief BTW, reiskosten, materiaal en Photo Album (20 x 20 cm x 12 pagina's).

Ter verduidelijking: een reportage stopt voor mij niet met een dag (vaak van 08.30 uur t/m 20.30 uur)fotograferen. Het traject erna (bewerken etc) zorgt ervoor dat de totale tijd meestal verdubbelt of bij het maken van het boek zelfs verviervoudigt.


trouwfotograaf-bruidsfotograaf-huwelijksfotograaf-trouwfoto-bruidsfoto-huwelijksfoto-trouwalbum-bruidsalbum-huwelijksalbum

Website by Tomston
Ben Toller